Adoptievragen voor een kitten

Kitten adopteren bij ons.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen vragen wij u onderstaand formulier te downloaden en het ingevuld naar ons e-mail adres te mailen stichtingkittenopvangweba@live.nl vergeet niet de adres gegevens helemaal in te vullen met postcode en woonplaats.

Upload vragenlijst

Zodat wij meer informatie hebben en kunnen beoordelen welk kitten indien aanwezig kunnen plaatsen na kennismaking.

Naam, adres ,postcode, woonplaats, telefoonnummer( huisnummer,mobiel)

Uit hoeveel personen bestaat het gezin. Indien kinderen aanwezig gaarne leeftijd.

Woonsituatie ? Woonachtig op een appartement of vrij woning

Hoelang komt de kitten per dag aantal uren alleen te zitten?

Zijn er nog andere huisdieren aanwezig? Zo ja gaarne vermelden welk diersoort en aantal en leeftijd

Hoeveel vierkante meter aan ruimte is er aanwezig voor het huisdier?

Kan het huisdier naar buiten of verblijft het alleen binnen?

Hoeveel tijd gaat u besteden aan het huisdier?

Zijn er nog vakantieplannen? Als er vakantieplannen zijn ontvangen wij graag van u wanneer dit in verband met herplaatsingstijdstip.

Is er nagedacht over speelgoed en of een klimpaal wordt deze aangeschaft wat dat heeft een  kat echt nodig?

De voorkeur gaat van u uit naar een kater zwart of grijs mocht er een match zijn tussen een poes bent u dan bereid om deze te adopteren?

Hoe vaak bent u in de gelegenheid om kennis en te maken  en het kitten te bezoeken zodat het vertrouwt raakt met u als er een match is ?

Wat verwacht u van een? schootkat ,lekker op zich zelf, aandachttrekker, energierijk, komt op zijn tijd een knuffel halen maar gaat verder lekker zijn eigen gang

Denk u erover in de toekomst een tweede huisdier aan te schaffen?

Heeft u erover nagedacht om er gelijk twee te adopteren ( gezelliger voor het dier, geeft minder stress)

Heeft u een voorkeur van geslacht? Gaarne vermelden welk geslacht. Wanneer het u niet uitmaakt ook dit gaarne vermelden.

Laat u jaarlijks uw huisdier(en) vaccineren?

U bent verplicht om het kitten met  6/ 7 maanden te laten castreren/ steriliseren.
Door het enorme aanbod van kittens, ieder jaar weer krijgen wij heel veel kittens in onze opvang met enorm veel leed.

Gaarne bovenstaande vragen beantwoord sturen naar ons e-mail adres: stichtingkittenopvangweba@live.nl

DE KITTENS ZIJN PAS NA DE LEEFTIJD VAN 6 WEKEN TE BEZICHTIGEN

m vr gr St. kittenopvang WeBa