Adoptievragen voor een kitten

Kitten adopteren bij ons.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen vragen wij u onderstaand formulier te downloaden en het ingevuld naar ons e-mail adres te mailen stichtingkittenopvangweba@live.nl of u kunt het formulier via deze pagina uploaden .

Zodra wij het formulier hebben ontvangen nemen wij dit zo snel mogelijk in behandeling.

Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vergeet niet het formulier volledig in te vullen en  de adres gegevens helemaal in te vullen met postcode en woonplaats.

Upload vragenlijst

U bent verplicht om het kitten met  6/ 7 maanden te laten castreren/ steriliseren.
Door het enorme aanbod van kittens, ieder jaar weer krijgen wij heel veel kittens in onze opvang met enorm veel leed.

DOOR DE RISICO’S ZIJN DE KITTENS ZIJN PAS NA DE LEEFTIJD VAN 6 WEKEN TE BEZICHTIGEN DIT IN VERBAND HET ZIEK KUNNEN WORDEN VAN DE KITTENS.

Met vriendelijke groet Stichting kittenopvang WeBa

Barendina Baldee