Christmas challenge

We gaan als kerstactie online kitten adventskaarten verkopen.

Met deze kerstactie doen wij mee aan The Christmas Challenge van Stichting DierenLot. Dit houdt in dat elk gedoneerde bedrag van €5,- door DierenLot wordt verdubbeld! Per gedoneerd vakje van een kitten krijgt WeBa dan geen €5,- maar €10,-. Op deze manier hopen wij nog meer kattenbenodigdheden aan te kunnen schaffen voor onze opvangkatten.

Tussen 20 november en 20 december gaan we via onze Facebookpagina de adventskaarten aanbieden. Voor 24 december wordt onze actie gepresenteerd bij DierenLot op het Christmas station in Arkel. Daar zal de opbrengst van deze kerstactie bekend worden gemaakt. De komende weken wordt via onze Facebookpagina (WeBa kittenopvang) de actie gepromoot.

Houd onze pagina dus goed in de gaten en doet ook mee!

Ook als je niet mee wilt doen kan je ons helpen door tijdens The Christmas Challenge voor onze stichting in actie te komen of doe een donatie.