Nieuws

 Kittenopvang WeBa  bestaat 11 jaar.

In het afgelopen seizoen zijn er heel veel kittens door de gastgezinnen opgevangen. Het is dit jaar niet normaal zoveel flessenkittens Suzan en Lian hebben groot gebracht. Gelukkig hebben alle opgevangen dieren op een paar na die laat in het seizoen nog binnen zijn gekomen verhuist naar een gouden mandje.

Dierendonatie

Het afgelopen seizoen zijn wij goed verwend door de donateurs van Dierendonatie.nl  Zo zijn er 3 weegschalen, kittenbenchen, Kattengrind, voedingssupplementen, vlooienmiddel, krabtonnen voor kittens ontvangen door ons.

Dierenlot

Het afgelopen seizoen zijn we heel wat keren bij Dierenlot geweest om grote partijen met food en non food op te halen. Iedere keer weer met 3 volle auto’s naar de opvang. We kunnen wel stellen dat we super goed geholpen zijn.

Op de jaarlijkse bijeenkomst van dierenlotdag werd er aan het eind van de dag een Tombola gehouden in 1 van de balletjes zat onze naam. We mochten een cheque van twee duizend euro in ontvangst nemen. Jongens wat waren we blij. En het was zoals altijd een gezellige dag.

Gastgezinnen

Vele gastgezinnen hebben het afgelopen seizoen heel veel opgevangen het ene nestje was net geplaatst en de volgende kwamen alweer binnen.Ook is er door ze keihard gewerkt om ze door de hitte golven heen te trekken de verzorging was flink aanpoten om de kittens koel te houden. Flessen met ingevroren water in handdoeken gerold waterplezier zelfs een mams dacht ik kruip met mijn kroost in de koelkast. Het leverde de gekste foto’s op.

Op de dag van dierenhulpverlener van het jaar is Suzanne Uittenboogaard in het zonnetje gezet door Stichting Dierenlot en beloond met een certificaat en natuurlijk een slagroomtaart die lekker door ons is opgepeuzeld.  Suzanne heeft het afgelopen seizoen heel veel flessenkittens groot gebracht.Suzanne Gefeliciteerd

. 

Onze kleine Hulpjes

We vonden het wel eens tijd worden dat onze kleine hulpen ook eens een diploma zouden krijgen.  Ze zulke grote hulpen bij het socialiseren van de kittens nou ze zijn allemaal geslaagd hoor. Hieronder een paar foto’s (niet alle geslaagden zijn geplaatst want dan is de nieuws pagina zo vol)

4 oktober Dierendag

Op dierendag bij de Jumbo meentpassage Papendrecht is een succesvolle actie door hun georganiseerd. In de morgenzijn we om 10 .00 uur  begonnen met een aantal vrijwilligers van WeBa gaan inzamelen. Het  eindresultaat 6 boodschappen karren vol aan donaties van het winkelend publiek. Iedereen super bedankt voor de donaties en onze vrijwilligers heel erg bedankt voor jullie hulp.

In december is er aan de stichting door Dierenlot een ambulance uitgereikt tijdens een gezellige kerstsfeer op station Arkel. Waarmee we vele kilometers Rijden in het aankomende seizoen.

.

In de laatste maand van het jaar zijn er vele dieren geplaatst naar een gouden mandje. Vele gastgezinnen zijn tot op de laatste dag van het jaar bezet geweest ook kwamen er in december weer dieren binnen.