Nieuws

 

 Kittenopvang WeBa  bestaat 11 jaar.

Katten/kittens

In het afgelopen seizoen zijn er heel veel kittens door de gastgezinnen opgevangen. Het is dit jaar niet normaal zoveel. Gelukkig zijn ze ook herplaatst naar allemaal gouden mandjes.

 

Dierendonatie

Het afgelopen seizoen zijn wij goed verwend door de donateurs van Dierendonatie.nl  Zo zijn er 3 weegschalen, kittenbenchen, Kattengrid, voedingsupplementen, vlooienmiddel voor kittens ontvangen door ons.

Dierenlot

Het afgelopen seizoen zijn we heel wat keren bij Dierenlot geweest om grote partijen met food en non food op te halen. Iedere keer weer met 3 volle auto’s naar de opvang. We kunnen wel stellen dat we super goed geholpen zijn. 

Op de jaarlijkse bijeenkomst van dierenlotdag werd er aan het eind van de dag een Tombola gehouden in 1 van de balletjes zat onze naam. We mochten een cheque van twee duizend euro in ontvangst nemen. Jongens wat waren we blij. En het was zoals altijd een gezellige dag.

Gastgezinnen

Dit jaar zijn er weer een aantal gastgezinnen bijgekomen om de kittens moederpoezen en zwangere poezen op te vangen. En ze zijn hard nodig. Vele gastgezinnen hebben het afgelopen seizoen heel veel opgevangen het ene nestje was net geplaatst en de volgende kwamen alweer binnen.Ook is er door ze keihard gewerkt om ze door de hitte golven heen te trekken de verzorging was flink aanpoten om de kittens koel te houden. Flessen met ingevroren water in handdoeken gerold waterplezier zelfs een mams dacht ik kruip met mijn kroost in de koelkast. Het leverde de gekste foto’s op. 

Op de dag van dierenhulpverlener van het jaar is Suzanne Uittenboogaard in het zonnetje gezet door Stichting Dierenlot en beloond met een certificaat en natuurlijk een slagroomtaart die lekker door ons is opgepeuzeld.  Suzanne heeft het afgelopen seizoen heel veel flessenkittens groot gebracht.Suzanne Gefeliciteerd

.   

Onze kleine Hulpjes

We vonden het wel eens tijd worden dat onze kleine hulpen ook eens een diploma zouden krijgen.  Ze zulke grote hulpen bij het socialiseren van de kittens nou ze zijn allemaal geslaagd hoor. Hieronder een paar foto’s (niet alle geslaagden zijn geplaatst want dan is de nieuws pagina zo vol)

4 oktober Dierendag

Op dierendag bij de Jumbo meentpassage Papendrecht is een succesvolle actie door hun georganiseerd. In de morgenzijn we om 10 .00 uur  begonnen met een aantal vrijwilligers van WeBa gaan inzamelen. Het  eindresultaat 6 boodschappen karren vol aan donaties van het winkelend publiek. Iedereen super bedankt voor de donaties en onze vrijwilligers heel erg bedankt voor jullie hulp.

 

 

 

GEZOCHT MET SPOED

Helaas hebben we op dit moment te kort aan gastgezinnen die flessenkittens en/of schuwe kittens willen en kunnen opvangen. Wilde en schuwe kittens hebben de eerste tijd geen mensen gezien en zien mensen daardoor als gevaar. Door ze veel te socialiseren met mensen zullen ze snel leren dat mensen leuk zijn.

Wat vragen wij van een gastgezin:
* Voldoende tijd. De verzorging van kittens is intensief.
* Eventuele eigen huisdieren hebben een geldige enting en zijn ontwormt en ontvlooid.
* Bij voorkeur een aparte ruimte waar de kittens de eerste periode in kunnen verblijven.
* Kinderen geen bezwaar, mits ze weten dat kittens geen speelgoed zijn.
* Belangstellenden komen bij u thuis de kittens bezoeken.
* Eigen vervoer ivm dierenarts bezoek en ophalen benodigheden.

Wat bieden wij:
* Veel gespin en geknor van de meestal dankbare katten/kittens.
* Een bezigheid die u in uw eigen omgeving kan doen.
* De benodigheden, materialen, voer ed worden door de Kittenopvang verstrekt.
* De dierenarts (verbonden aan WeBa) zorgt voor medische ondersteuning.

Heeft u belangstelling, meld u dan snel aan (of bel voor vrijblijvende info) bij  bij Wendy Baldee ; wendy@stichtingkittenopvangweba.nl of bel 06-83210242. Beide ook te bereiken via WhatsApp.
Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de website; stichtingkittenopvangweba.nl

Nieuw !!!

Gezellig samen met je kat

Heeft u een kat die het liefst heel de dag op u schoot wil zitten maar komt u daardoor niet toe aan u eigen dingen bestel dan nu de Cat hoodie bij ons. Deze leuke hoodie is erg handig in gebruik u kunt elk klein huisdier, zoals een kat in de buidel mee te dragen ook erg handig voor jonge huisdieren die bang zijn of om je kleine vriend dichtbij je hebben.Verkrijgbaar in de kleuren roze,zwart en grijs in maat XL
Voor slechts 19 euro exclusief verzendkosten 3.80

Door de aanschaf van deze leuke hippe trui steunt u onze goede doel.

Te bestellen via ons email adres stichtingkittenopvangweba@live.nl
gaarne in de email adres gegevens en kleur vermelden.

 

Stichting DierenDonatie.nl

Makkelijk, leuk en eerlijk doneren aan dieren

Stichting DierenDonatie.nl is een nieuwe stichting die een crowdfunding platform biedt. Crowdfunding is, heel kort gezegd, een beroep doen op mensen (de crowd) voor het financieren van projecten. In het geval van Stichting DierenDonatie.nl gaat het om het financieren van projecten voor dierenasiels en dierenstichtingen. Wil u Stichting kittenopvang Steunen in een project ga dan naar de website van www.dierendonatie.nl

dieren_donatie_logo

 

 
Ons Nieuwe project is opgestart want dat gaat heel hard met zoveel moederloze opvangertjes. Kijk op de website www. dierendonatie.nl