Nieuws

Nieuws

Succes vol jaar

Het jaar 2017 was een succesvol jaar alle dieren zijn geplaatst. Zelfs onze langzitter Poemba heeft na 3 jaar in de opvang gezeten en heeft een gouden mandje gevonden in Amsterdam. Hij heeft het super goed naar zijn zin.

We kunnen terug zien op en heel bewogen jaar. Er zijn heel veel kittens opgevangen meer als andere jaren. Helaas ook wel veel zwakke kittens. Zonder hen kunnen wij ons werk niet goed doen daarom vergeet niet onze vrijwilligers, die dag en nacht als gastgezin klaar staan om de kittens op te vangen en te verzorgen. In 2017 is het aantal vrijwilligers weer toegenomen ook zijn er een paar gastgezinnen gestopt wegens drukke familieomstandigheden. Ook hopen we in 2018 weer op u steun te rekenen.

De stichting heeft het afgelopen jaar verschillende activiteiten ondernomen in april op de koningsmarkt gestaan, in mei is er door 20 collectanten collecte gelopen. 3 dagen Beekse Bergen Animal Avendture in het glazen huis. het waren 3 gezellige dagen.

Ieder jaar zijn wij opzoek naar gastgezinnen die kittens willen opvangen. Ook in 2018 kunnen wij gastgezinnen gebruiken mocht u het leuk vinden om tijdelijk pleegmama of pleegpapa te zijn neem gerust contact met ons op.

Elk voorjaar worden we weer overspoeld met zwangere zwerfpoezen en kittens. Gelukkig hebben we een heel team van gastgezinnen die ieder jaar met veel liefde kittens en moederpoezen opvangen.

In 2018 bestaat kittenopvang WeBa 10 jaar. Nou zouden we het zo leuk vinden om foto’s en leuke verhaaltjes te ontvangen. We zijn benieuwd u kunt u verhaal met foto sturen naar ons email adres. stichtingkittenopvangweba@live.nl

GEZOCHT MET SPOED

Helaas hebben we op dit moment te kort aan gastgezinnen die flessenkittens en/of schuwe kittens willen en kunnen opvangen. Wilde en schuwe kittens hebben de eerste tijd geen mensen gezien en zien mensen daardoor als gevaar. Door ze veel te socialiseren met mensen zullen ze snel leren dat mensen leuk zijn.

Wat vragen wij van een gastgezin:
* Voldoende tijd. De verzorging van kittens is intensief.
* Eventuele eigen huisdieren hebben een geldige enting en zijn ontwormt en ontvlooid.
* Bij voorkeur een aparte ruimte waar de kittens de eerste periode in kunnen verblijven.
* Kinderen geen bezwaar, mits ze weten dat kittens geen speelgoed zijn.
* Belangstellenden komen bij u thuis de kittens bezoeken.
* Eigen vervoer ivm dierenarts bezoek en ophalen benodigheden.

Wat bieden wij:
* Veel gespin en geknor van de meestal dankbare katten/kittens.
* Een bezigheid die u in uw eigen omgeving kan doen.
* De benodigheden, materialen, voer ed worden door de Kittenopvang verstrekt.
* De dierenarts (verbonden aan WeBa) zorgt voor medische ondersteuning.

Heeft u belangstelling, meld u dan snel aan (of bel voor vrijblijvende info) bij Sandra Dimmendaal via sandra@stichtingkittenopvangweba.nl of bel met 06-40717344 of bij Wendy Baldee ; wendy@stichtingkittenopvangweba.nl of bel 06-83210242. Beide ook te bereiken via WhatsApp.
Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de website; stichtingkittenopvangweba.nl

Nieuw !!!

Gezellig samen met je kat

Heeft u een kat die het liefst heel de dag op u schoot wil zitten maar komt u daardoor niet toe aan u eigen dingen bestel dan nu de Cat hoodie bij ons. Deze leuke hoodie is erg handig in gebruik u kunt elk klein huisdier, zoals een kat in de buidel mee te dragen ook erg handig voor jonge huisdieren die bang zijn of om je kleine vriend dichtbij je hebben.Verkrijgbaar in de kleuren roze,zwart en grijs in maat XL
Voor slechts 20 euro exclusief verzendkosten 3.80

Door de aanschaf van deze leuke hippe trui steunt u onze goede doel.

Te bestellen via ons email adres stichtingkittenopvangweba@live.nl
gaarne in de email adres gegevens en kleur vermelden.

Stichting DierenDonatie.nl

Makkelijk, leuk en eerlijk doneren aan dieren

Stichting DierenDonatie.nl is een nieuwe stichting die een crowdfunding platform biedt. Crowdfunding is, heel kort gezegd, een beroep doen op mensen (de crowd) voor het financieren van projecten. In het geval van Stichting DierenDonatie.nl gaat het om het financieren van projecten voor dierenasiels en dierenstichtingen. Wil u Stichting kittenopvang Steunen in een project ga dan naar de website van www.dierendonatie.nl

dieren_donatie_logo

Ons Nieuwe project is opgestart want dat gaat heel hard met zoveel moederloze opvangertjes. Kijk op de website www. dierendonatie.nl

Voor meer informatie over deze actie neem gerust contact op tel 06-41782037

Contact Form Powered By : XYZScripts.com