Word teamer van Kittenopvang WeBa.

Wil jij bijdrage aan de medische kosten van onze moederpoezen en kittens? Word dan nu voor €1,- per maand teamer (donateur) van onze Teaming Group kittenopvang WeBa.

Wat is teaming?
Wereldwijd kunnen mensen via het Teaming platform micro-donaties doen van slecht €1,- per maand aan sociale doelen. Dit kan makkelijk en veilig via de Teamingsite. De betaling loopt via een Spaanse bank die geen transactiekosten in rekening brengt. Ten alle tijden kan de maandelijkse donatie weer worden gestopt. Ook in Nederland zijn er veel dierenorganisaties die op deze manier al jaren succesvol geld inzamelen.

Waarom teaming?
Het bedrag van €1,- lijkt heel klein maar als we de handen ineen slaan maken vele euro’s een groter bedrag. Deze kleine donaties maken echt een verschil op onze maandelijks terugkerende dierenartsrekening. We hebben op dit moment 4000 volgers. Wat zou het mooi zijn als we met elkaar, voor wie €1,- p.m. kan missen, een WeBa Teaming Group vormen. Zo draagt iedere euro bij aan de medische zorg van onze moederpoezen en kittens.

Hoe werkt het?
1. Ga naar: https://www.teaming.net/kittenopvangweba
2. Is de site in het Spaans? Pas de taal dan aan naar Engels (rechtsboven).
3. Klik op “Join this group”.
4. Vul je gegevens in (naam, IBAN nummer).
5. Je bent nu donateur voor slechts €1,- p.m. Bedankt voor je support!

Dit bericht delen helpt ons om meer mensen te bereiken.