Gastgezinnen gezocht

Gastgezinnen zijn heel belangrijk voor een kittenopvang. Pasgeboren kittens die worden gevonden hebben geen moederpoes meer die hen verzorgt. Buiten maken ze geen schijn van kans om te overleven. Ook vangen wij regelmatig  zwanger poezen en moederpoezen met kittens op. Deze brengen we onder in gastgezin. Waardoor ze voldoende aandacht krijgen,verzorging,en controle. Doordat ze in een gastgezin opgroeien zijn de kitten sneller te socialiseren. Voor kittens is het beter als ze in een huissituatie opgroeien. De kittens leren al omgaan met verschillende factoren zoals dagelijkse dingen die plaatsvinden in huis.kittens hebben een intensieve verzorging nodig vooral de kittens die met de fles worden groot gebracht. Wat inhoudt dat zij om de 2 uur gevoeden verschoond moeten worden dag en nacht. Bij sommige moederpoezen met kittens moet men bijvoeren omdat de moeder niet voldoende melk heeft. Voor zwangere poezen is een gastgezin belangrijk zodat ze in een schone en rustige omgeving kunnen bevallen en indien nodig het dier hulp bied bij de bevalling. 

Wil je ons team versterken dan is dat mogelijk.

WeBa Kitten opvang is op zoek naar nieuwe gastgezinnen !

Vind je het leuk om tijdelijk kittens in huis te hebben? Ben je net als ons niet onder de indruk van de soms, in het begin, wilde en blazende kittens? Of vind je het niet erg om voor pleegmama te spelen en weken lang iedere 2 uur de fles te geven? Ben je veel thuis en woonachtig in de omgeving van Papendrecht (in een straal van +/- 15 km)
Dan zijn we op zoek naar jou!

Elk voorjaar worden we weer overspoeld met zwangere zwerfpoezen en kittens. Gelukkig hebben we een heel team van gastgezinnen die ieder jaar met veel liefde kittens en moederpoezen opvangen.

Helaas hebben we op dit moment te kort aan gastgezinnen die flessenkittens en/of schuwe kittens willen en kunnen opvangen. Wilde en schuwe kittens hebben de eerste tijd geen mensen gezien en zien mensen daardoor als gevaar. Door ze veel te socialiseren met mensen zullen ze snel leren dat mensen leuk zijn.

Wat vragen wij van een gastgezin:
* Voldoende tijd. De verzorging van kittens is intensief.
* Eventuele eigen huisdieren hebben een geldige enting en zijn ontwormt en ontvlooid.
* Bij voorkeur een aparte ruimte waar de kittens de eerste periode in kunnen verblijven.
* Kinderen geen bezwaar, mits ze weten dat kittens geen speelgoed zijn.
* Belangstellenden komen bij u thuis de kittens bezoeken.
* Eigen vervoer ivm dierenarts bezoek en ophalen benodigheden.

Wat bieden wij:
* Veel gespin en geknor van de meestal dankbare katten/kittens.
* Een bezigheid die u in uw eigen omgeving kan doen.
* De benodigheden, materialen, voer ed worden door de Kittenopvang verstrekt.
* De dierenarts (verbonden aan WeBa) zorgt voor medische ondersteuning.

Heeft u belangstelling, meld u dan snel aan (of bel voor vrijblijvende info) bij 
Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de website; stichtingkittenopvangweba.nl

Helaas hebben we op dit moment te kort aan gastgezinnen die flessenkittens en/of schuwe kittens willen en kunnen opvangen. Wilde en schuwe kittens hebben de eerste tijd geen mensen gezien en zien mensen daardoor als gevaar. Door ze veel te socialiseren met mensen zullen ze snel leren dat mensen leuk zijn.

Ook zoeken we gastgezinnen die tijdelijk volwassen poezen tijdelijk op willen vangen.                                                           

Als u denkt dat lijkt mij wel wat neem gerust contact met ons op Tel:  Barendina Baldee tel 06-41782037, Wendy Baldee 06-83210242 of vul het formulier hieronder in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gastgezinnen intakelijst

10644833_715297238558740_2765911774240098854_n