Tarieven per 1 januari 2024
Voor de herplaatsing van onze kittens vragen wij € 150,- De kittens zijn voor dit bedrag gevaccineerd voor kattenziekte en niesziekte, gechipt, ontwormt, behandeld voor vlooien en in het bezit van een vaccinatieboekje.
Voor de katten die gecastreerd / gesteriliseerd zijn vragen wij € 175,- tot 5 jaar oud ook deze zijn dan 1 keer ingeënt, gechipt, ontwormt, behandeld voor vlooien en in het bezit van een vaccinatieboekje.
Let op: Deze gecastreerde / gesteriliseerde kittens zijn dan minimaal 6 maanden oud.
Katten ouder dan 6 jaar vragen wij  € 100,- euro voor
Bemiddeling
Mocht u door bepaalde situaties niet meer voor uw huisdier kunnen zorgen dan bieden
wij bieden bemiddeling aan voor het herplaatsen van uw kitten/ kat(ten).  Wij plaatsen ze op onze website onder baasje gezocht. Op deze manier blijft het dier in zijn vertrouwde omgeving wat beter is voor het dier zelf. Wel rekenen we bemiddelingskosten van € 20,- euro per dier
Afstand 
Het afstaan van uw  kitten/ zwangere kat geschiedt enkel op afspraak en na overleg met onze asielcoördinator. U dient wel een gezondheidsverklaring van een dierenarts mee te brengen. Deze krijgt u wanneer u met de kat bij de dierenarts het dier laat nakijken. Mocht het kitten gebreken  te hebben dan wordt hij/zij uiteraard gewoon toch aangenomen door de opvang, het is echter van belang dat wij van de gebreken vroegtijdig op de hoogte zijn. Om deze reden is een gezondheidsverklaring verplicht gesteld. afstandskosten dienen contant voldaan te worden tijdens het brengen van uw kat. Er wordt een afstandsverklaring ingevuld en ondertekend. Wij vragen van u een geldig identificatiebewijs mee te brengen .Voorwaarden voor het afstaan van uw kat:
Afstandskitten ouder dan 6 maanden niet gechipt, geënt,
€ 70,- basistarief
Afstand kat niet gechipt € 17.50,- extra
Niet geënt  of langer dan 11 maanden geleden of geen vaccinatieboekje aanwezig € 30 ,- extra
Afstand kat niet gesteriliseerd / gecastreerd € 50,- extra
Medische garantie
Binnen 14 dagen heeft uw kat medische klachten nadat u het dier heeft meegenomen dan krijgt u de kosten vergoed indien u bij onze dierenarts gaat. Vraag wel eerst om een doorverwijzing
De volgende regeling geldt indien een dier retour komt
  • Binnen 2 weken  100% geld retour, minus € 10,00
  • na 2 weken tot 3 maanden  0% geld retour, geen afstandskosten
  • na 3 maanden  0% geld retour, wel afstandskosten

Abonneer op onze nieuwsbrief